• SlimLegs

  REDUCCIÓ DE CADERES

 • Moldeja els glutis i les caderes

  Moldeja els glutis i les caderes

  .Els pantalons reductors Slim Legs és increïble!
  .Una reducció notable de cuixes i cames
  .La pell es tonifica i guanya elasticitat
  .Les estries es redueixen i gairebé desapareixen
  .Millora l’aspecte de la pell i redueix la cel·lulitis

  Estudi Científic
  Actualment ofereixen Slim Belly i Slim Legs més de 900 centres a Europa. Ho han provat més de 200.000 persones. En el 90% dels casos els resultats són sorprenents!

  ABC-one, l’empresa que ha inventat i patentat aquest producte, té seu a Àustria.
  Per demostrar l’aval científic i poder patentar el sistema, es va encarregar un estudi a l’Institut de Medicina i Ciències de l’Esport de Viena (Àustria).

  IMSB

  En el següent pdf pots veure més detalls de l’estudi.
  Va quedar demostrat que els clients que van usar Slim Belly o Slim Legs van perdre entre un 50 i un 65% més de teixit gras localitzat que el grup control que no ho va usar.

 • Nova Tecnologia

  Nova Tecnologia

  L’únic teixit del cos humà que no rep reg sanguini és el teixit gras, sobretot a les zones difícils (per ex. glutis i cuixes).Mancant sang amb prou feines és possible cremar el greix d’aquestes zones.

  Pel següent hem de recolzar al nostre cos a augmentar el reg sanguini en aquestes zones en el mateix moment que efectuem exercici físic, la qual cosa fem a força d’un sistema de pressió alterna.

  El secret està en la combinació d’un entrenament més eficaç, més una tecnologia revolucionària trucada: *Airpressure *Bodyforming, que ja han comprovat milers de dones en tota Europa.

  Nova tecnologia SpiraloSkin

  En la part interior dels pantalons se situen cambres d’aire de pressió alterna en forma d’espiral. Aquest suau massatge augmenta la circulació sanguínia en cuixes i glutis.

 • Nou! SlimBelly Portàtil

  Nou! SlimBelly Portàtil

  Des del seu llançament en l’àmbit germà-parlant, fa escassament 4 anys, el mètode Slim Belly va iniciar una marxa triomfal a través d’Europa. Durant aquest temps, més de 600.000 participants, en uns 1.000 gimnasos, han aprimat, aconseguint resultats veritablement increïbles. Un èxit que fins i tot podria considerar-se com una contribució al millorament de la salut pública.

  Fins ara aquest programa es limitava a la zona dels aparells cardio. Però a partir de març, Greinwalder & Partner aquesta oferint als licenciataris associats un ascens al grau superior: el Slim Belly 2.0 portàtil multiús, ideal per ser utilitzat en tot l’àmbit de les classes, així com en l’entrenament funcional i exterior. Això representa una varietat màxima per al gimnàs.

  És per això que activar nous grups objectiu es troba al capdavant de la llista de prioritats. El que fins ara era possible solament en els aparells cardio, pot combinar-se ara amb tot l’espectre esportiu que ofereix un gimnàs. Aquestes noves ofertes produeixen (ja a Alemanya) i produiran (també a Espanya) una gran atracció tant a l’interior (socis) com en l’exterior (interessats).

  El motor eficaç de cada reductor
  Les persones volen solucions evidents i *mesurables per als seus problemes de sobrepès sobretot a la zona de la panxa! Amb el Slim Belly portàtil tens a les teves mans l’eina ideal per al teu programa de pèrdua de pes.

Dieta
Slim Legs 12 2013  Gruppenbilder Cardio 2
Slim Legs 12 2013  Gruppenbilder Kurse 154
Slim Legs 12 2013  Gruppenbilder Kurse 160
Slim Legs 12 2013  Gruppenbilder Kurse 168
Slim Legs 12 2013  Gruppenbilder Kurse 113