• Entrenador

  ADEU PANXA!

 • Reducció de Panxa en 4 setmanes

  Reducció de Panxa en 4 setmanes

  Ventre Pla en 4 setmanes!

  El programa basic que se li ofereix al client o a l’interessat consta de 4 setmanes, i s’han de fer 3 sessions a la setmana d’exercici cardiovacular, d’aprox. 30-40 minuts per sessió, les quals es realitzen amb el reforç de Slim Belly col·locat a la zona del ventre.
  Se li mesura al clients la 1º-6º i 3ª vegada i se li anota en el seu diari d’entrenament que se li dóna una vegada s’inscriu al Programa.

  Els Resultats:
  Reducció del perímetre abdominal mitjana de 8 cm (3,5 + 4,5) en 4 setmanes
  La pell es tonifica i guanya fermesa
  Les estries gairebé desapareixen
  Una notable millora del teixit

  Estudi Científic
  Actualment ofereixen Slim Belly i Slim Legs més de 900 centres a Europa. Ho han provat més de 200.000 persones. En el 90% dels casos els resultats són sorprenents!

  ABC-one, l’empresa que ha inventat i patentat aquest producte, té seu a Àustria.
  Per demostrar l’aval científic i poder patentar el sistema, es va encarregar un estudi a l’Institut de Medicina i Ciències de l’Esport de Viena (Àustria).

  IMSB

  En el següent pdf pots veure més detalls de l’estudi.
  Va quedar demostrat que els clients que van usar Slim Belly o Slim Legs van perdre entre un 50 i un 65% més de teixit gras localitzat que el grup control que no ho va usar.

 • Sistema Airpressure Bodyforming

  Sistema Airpressure Bodyforming

  Slim Belly i Slim Legs van ser desenvolupats per recolzar l’entrenament de persones que tenen dificultats en intentar aprimar puntualment a la zona abdominal i cames.

  Sabem que, en relació a les altres parts del cos (i encara que es cuidi una alimentació equilibrada), l’aconseguir bons resultats en eliminar greix a la zona abdominal o cames, sol ser més difícil, que en les restants parts del cos.

  Per què costa tant reduir greix localitzat?
  La circulació sanguínia desapareix quan creix el teixit adipós i per tant costa molt més cremar greix d’aquestes zones.
  Segurament hauràs observat alguna vegada que, quan efectues un entrenament cardiovascular, la temperatura del teu cos puja de manera general, mentre que la zona de la panxa, glutis i altres zones de greix localitzat segueixen pràcticament “fredes”. Un fet que demostra que s’ha entrenat sense cremar greix en aquestes zones. Mancant circulació sanguínia del teixit gras, no augmenta la temperatura i per tant el cos no pot activar les reaccions bioquímiques necessàries per cremar els magatzems de greix de manera localitzada. En canvi, entrenant amb el sistema Airpressure Bodyforming Concept, s’aconsegueix una eliminació de greix localitzat arran d’augmentar la circulació sanguínia. La persona que entrena amb el Slim Belly o Slim Legs obtenen resultats 100% millors dels quals s’aconsegueixen entrenant sense ell.

  Com és la solució?
  A través d’unes càmeres de pressió, que s’inflen i desunflen de manera alterna, s’augmenta la circulació sanguínia i amb això la temperatura de la zona abdominal o cames. L’energia, que requereix el cos per a l’activitat física que està efectuant, la subministra usant els magatzems de greix. Per multiplicar els resultats, l’usuari pot reduir la ingesta habitual de calories durant les 4 setmanes que dura el programa.

  Resultats?
  El resultat salta a la vista en molt poc temps: en 4 setmanes l’usuari perd entre 4 i 8 cm de perímetre abdominal i de 2 a 4 cm de cames.

 • Efecte Fisiològic

  Efecte Fisiològic

  El mètode patentat Airpressure Bodyforming augmenta la circulació sanguínia a les zones de greix localitzat a través de dues càmeres de pressió. Alternant la fase de pressió amb una de relaxació a la zona abdominal durant l’entrenament, el cos reacciona enviant sang al teixit subcutani i al respectiu teixit gras. Les cèl·lules reaccionen i el greix es descompon amb l’objectiu de ser utilitzada pel múscul.

  Amb aquest mètode s’influeix en el sistema natural d’utilització d’energia de les persones, ja que la zona d’acumulació de greix és l’última on el cos va a buscar energia.

  La pressió alterna provoca reg sanguini on no ho hi ha i facilita l’ús d’aquest greix per usar-la com a combustible per als músculs.

  CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES DEL PRODUCTE

  S’unfla i desunfla de manera alterna a través d’una bomba pneumàtica que subministra una pressió de 0,5 bar.

  Els suports que Slim Belly i Slim Legs utilitzen per fer aquesta pressió sobre el cos van ser examinats per descartar intoleràncies cutànies. Es tracta de materials certifcats i lliures de substàncies que puguin causar reaccions al·lèrgiques.

  La neteja de l’aparto s’efectua simplement amb aigua o productes de nateja convencionals. La higiene és simple i ràpida.

  Slim Belly i Slim Legs són de maneig molt fàcil. Qualsevol persona sense hàbit d’entrenar sap utilitzar-ho.

 • Nou! SlimBelly Portàtil

  Nou! SlimBelly Portàtil

  Des del seu llançament en l’àmbit germà-parlant, fa escassament 4 anys, el mètode Slim Belly va iniciar una marxa triomfal a través d’Europa. Durant aquest temps, més de 600.000 participants, en uns 1.000 gimnasos, han aprimat, aconseguint resultats veritablement increïbles. Un èxit que fins i tot podria considerar-se com una contribució al millorament de la salut pública.

  Fins ara aquest programa es limitava a la zona dels aparells cardio. Però a partir de març, Greinwalder & Partner aquesta oferint als licenciataris associats un ascens al grau superior: el Slim Belly 2.0 portàtil multiús, ideal per ser utilitzat en tot l’àmbit de les classes, així com en l’entrenament funcional i exterior. Això representa una varietat màxima per al gimnàs.

  És per això que activar nous grups objectiu es troba al capdavant de la llista de prioritats. El que fins ara era possible solament en els aparells cardio, pot combinar-se ara amb tot l’espectre esportiu que ofereix un gimnàs. Aquestes noves ofertes produeixen (ja a Alemanya) i produiran (també a Espanya) una gran atracció tant a l’interior (socis) com en l’exterior (interessats).

  El motor eficaç de cada reductor
  Les persones volen solucions evidents i *mesurables per als seus problemes de sobrepès sobretot a la zona de la panxa! Amb el Slim Belly portàtil tens a les teves mans l’eina ideal per al teu programa de pèrdua de pes.

71BfuxnMTOL. SL1500
75818
Kursbild Internet
Silvie Mit Gurt 1  Bearbeitet  Neues Logo  Gespiegelt 2 2
Silvie Mit Gurt 02 Small 3
Slimbelly02