• Entrenador

    MASSATGES

Massatges Relaxants

Massatges Relaxants

Si tens la musculatura de l’esquena engarrotada o simplement necessites un massatge relaxant no dubtis a contactar-nos.


Quiromassatge

Quiromassatge

Tècnica de massatge que consta d’un seguit de movi-ments realitzats amb les mans i que provoca canvis beneficiosos a: la circulació sanguínia, la circulació linfàtica, el sistema muscular, el sistema nerviós, el teixit adipós, el teixit ossi, els òrgans, la pell i la ment. Els seus efectes són molt beneficiosos i milloren qualitativament la salut incidint en el metabolisme cel•lular, afavorint el manteniment de la salut i la prevenció de la malaltia.


Drenatge Linfàtic

Drenatge Linfàtic

És una forma de massatge que afavoreix el funcionament del sistema linfàtic, crucial per un funcionament eficaç del sistema inmutari. És fonamental pel tractament de pacients oncològics, del post-operatori d’operacions d’estètica (lipossucció, lifting, pròtesis mamàries, etc), en la disminució de pes (règims), cel•lulitis, elefantiasis, etc


Osteopatia

Osteopatia

És una medicina manual que pren el cos com un tot.

Tots els sistemes del cos estant relacionats entre ells i per tant el transtorn en un d’ells afecta la resta.

Es basa en treballar l’estructura del cos utilitzant el tractament de teixits tous i de les articulacions per tal d’anivellar l’equilibri entre totes les parts del cos. Es realitzen suaus manipulacions orientades a calmar el dolor, restaurar la salut i el benestar.