• Dieta

  DIETISTA

 • Perd pes de forma saludable

  Cuidar-nos, sentir-nos bé amb nosaltres mateixos… La nostra salut és el més important, el nostre ben més preuat. Sembla que és alguna cosa que tots tenim clar.

  Quan parlem de sobrepès i obesitat, hem de tenir en compte que l’excés de pes, és un problema molt més profund que una mera qüestió estètica. La famosa frase “som el que mengem”, cobra un importància vital en una societat en les quals les xifres sobre obesitat són cada vegada més alarmants.

  Per perdre els quilos de més, existeixen molts mètodes. Alguns d’ells, d’accés fàcil i barat per a qualsevol. Però com sabem si estem fent el correcte?

  Per fer-ho de la manera més adequada, evitant efectes adversos per a la salut i el temut efecte reboti, és essencial posar-se en mans d’un especialista en Nutrició i Dietètica, amb els estudis i l’experiència necessària per ajudar-nos a abordar aquest repte d’una manera sana i equilibrada. Algú que ens assessori, ens guiï i ens recolzi, en el procés. Hem de tenir en compte que aprimar no és alguna cosa banal. Es tracta d’una qüestió molt important.

  En Zona Fitness, oferim un servei de la màxima qualitat. T’ajudem a aconseguir les teves metes i cuidar la teva salut, sempre recolzat i assessorat per professionals qualificats.

 • Alimentació Saludable

  La xarxa està plena d’informació, qui més qui menys, sap (o creu saber) una mica de nutrició. Doncs bé, aquest “bombardeig” d’informació ha portat, precisament, a la població a la falsa creença que “el que hem de menjar ho sabem tots”.

  No obstant això, tant les xifres d’obesitat, com el creixement exponencial de seguidors de diferents “dietes miracle”, a més de l’increment de les malalties relacionades amb l’alimentació, evidencien que no és així.

  La gent té una gran quantitat d’informació, moltes vegades contradictòria i molt difícil de filtrar. Posar-se en mans de professionals de la Nutrició i Dietètica i deixar-se assessorar per ells, resulta cada vegada més important, en aquest “mare magnum” d’informació i pseudociència.

  Són moltes les malalties que es poden abordar des del punt de vista nutricional:

  .nivells elevats de colesterol
  .hipertensió
  .diabetis
  .gastritis
  .colón irritable
  .hèrnia de hiat…

  Una adequada alimentació, sana, adaptada a les nostres necessitats i supervisada per un professional, és essencial en el tractament i la prevenció de totes aquestes patologies.

  En Personal Diet, t’ajudem a millorar la teva qualitat de vida a través d’una alimentació sana i saludable.

 • Especialistes en Dietes amb Intolerància Alimentària

  Si bé és cert que una dieta equilibrada, rica en fruites, verdures i cereals integrals, satisfà les necessitats nutricionals del nostre organisme perquè la nostra salut marxi sobre rodes, és necessari matisar una mica més nostra alimentació.

  Les següents afeccions poden tenir el seu origen en el consum de determinats aliments que el nostre organisme no tolera:

  Mal de cap o estómac.
  Diarrea.
  Sobrepès.
  Fatiga crònica.
  Problemes de la pell.
  Inflamació de les articulacions.
  I és que podem tenir intolerància alimentària, sense saber-ho, a components de la nostra dieta quotidiana tan comunes com la llet, els ous, els hidrats de carboni, etc.

  El desconeixement d’aquesta situació pot donar lloc a un dany gradual de la nostra salut. De fet, és una resposta en ocasions de tipus immunològic, com una al·lèrgia, però els símptomes de la qual es manifesten de forma més lenta i discreta encara que no per això menys important per a la salut.

  A Personal Diet som experts en elaborar dietes per intolerància alimentaria.

 • Dietes Especials per Rendiment Esportiu

  Tots sabem que el nostre rendiment esportiu millora amb bo entrenament i bones dosis de descans, però hem de tenir molt clar que la dieta és una peça clau per millorar-ho, així com per retardar la fatiga o millorar la nostra resistència.

  Una dieta òptima que millori el nostre rendiment sempre ha de ser equilibrada, aportant els nutrients necessaris, depenent de l’esportista, de l’esport que es practiqui, de la durada de l’exercici, de les condicions en les quals es realitza i de l’època o condicions climatològica en particular.

  Abans de res és interessant saber l’energia que es consumeix depenent l’activitat que es realitza, la qual pot ser des de repòs, on no hi ha gens d’activitat i l’única cosa que consumeix és el metabolisme basal, fins a activitat molt pesada, on l’organisme està a ple rendiment.

  A personal diet som experts en l’elaboració de dietes per augmentar el rendiment esportiu