• Entrenador

    ESTÈTICA I DEPIL·LACIÓ

Depil·lació Cera Calenta

Depil·lació Cera Calenta

Oferim la depilació més ràpida, eficaç i econòmica. Bona cera i bones professionals fan d’aquest servei un dels més demandats en el nostre centre.

La cera arrenca el pèl des de la rel i obliga al fol·licle pilós a crear un nou mes dèbil. Amb una constància de depilació amb aquest mètode aconseguim que amb el pas dels anys el pèl no punxi i surti amb més facilitat. La execució d’aquest mètode ha de ser amè, eficaç i meticulós.

La qualitat de la cera i del personal fan que aquest servei sigui un dels més sol·licitats en el nostre centre.


Neteja de Cutis

Neteja de Cutis

Peeling, extracció i hidratació. Una neteja cada dos o tres mesos és imprescindible per mantenir un cutis net i lluent. El millor preu amb el millors cosmètics.

Desinfecció de la zona a tractar, retirar les cèl·lules mortes per beneficiar el procés miòtic de la renovació cel·lular.

Aportació d’hidratació i nutrició a la pell mitjançant massatge limfàtic i relaxant.


Manicura

Manicura

Si els ulls són el mirall de la nostra ànima les nostres mans haurien de ser el reflex del benestar del nostre cos. Exposades constantment a les mirades alienes són la base de les primeres impressions que els altres obtenen de nosaltres.

El tractament comença amb la desinfecció de les mans i a continuació a les ungles se’ls proporciona la longitud i forma desitjada. S’eliminen les cutícules sobrants (si és necessari).

En el següent pas realitzem un relaxant massatge amb crema exfoliant i després hidratem les mans.

Per finalitzar es pot triar entre ser fidel a la manicura tradicional i l’esmalt o bé un toc de color personalitzat amb les recomanacions de la nostra assessora d’imatge.


Pedicura

Pedicura

Amb l’atenció professional se solucionen problemes com a dureses, ungles encarnades i etc. preocupant-se al mateix temps de l’aspecte estètic dels nostres peus. Amb això aconseguim millorar el nostre benestar general ja que és ben sabut que en les seves plantes es concentren multitud de punts neuràlgics que al seu torn estan connectats amb tots els nostres òrgans.

El tractament té una durada aproximada d’1 hora i inclou: Tallar i llimar les ungles donant la forma apropiada eliminant les dureses i els calls.

A continuació a través d’un massatge suau s’apliquen successivament cremes exfoliant i hidratants per acabar amb l’esmaltat. Igual que en la manicura es pot optar per acabat amb esmalt tradicional o tècniques infinites amb possibilitats de disseny.